Hollands Kroon Actueel

Hollands Kroon helpt u mee beter met uw inkomen uit te komen

HOLLANDS KROON – Wilt u slimmer met uw geld omgaan en meer geld overhouden? Beter budgetteren, weten waar u recht op heeft of beginnende schulden aanpakken? Kom dan naar de gratis cursus waar u tips & tricks krijgt over uw budget.

De cursus start op donderdag 10 januari 2019 en wordt in totaal vijf keer gegeven op de donderdagavond van 19.00 tot 21.30 in de Cultuurschuur (Loggersplein 1) in Wieringerwerf. Aanmelden kan via deze link of via tel. 088-321 5000.

Wie zijn wij?

De cursus wordt gegeven door de consulenten schulddienstverlening van de gemeente. Hollands Kroon helpt haar inwoners met het beheren van hun financiën of schulden. Dat klinkt zwaar, maar zij zijn er zeker ook voor de kleinste financiële problemen, zoals een maand huur- of hypotheekachterstand of hulp bij het opstellen van een begroting. Het doel is dat u zelf de grip op uw financiën krijgt.

Heeft u een tip of foto mail deze naar redactie@hollandskroonactueel.nl Vergeet er niet bij te vertellen waar de foto is genomen en waar het overgaat.

Reageer op dit onderwerp