Hollands Kroon Actueel

Politie pakt krattendieven op

Middenmeer – Op vrijdagmorgen hield de politie twee mannen aan op verdenking van diefstal van pallets met kratten vanaf een tomatenkwekerij aan het Wagenpad in Middenmeer. De verdachten zijn mannen van 23 jaar uit Den Bosch en 30 jaar uit Waalwijk.

Omstreeks 03.30 uur ontdekte een medewerker van het bedrijf dat er pallets met (klap)kratten waren verdwenen. Het ging om ongeveer vijfentwintig pallets. Het betrof niet de eerste diefstal van kratten in het bedrijf, waar enkele weken geleden ook al werd ingebroken.

De politie stelde een onderzoek in, waaruit een kenteken van een vrachtwagen naar voren kwam. Het kenteken werd direct ingevoerd in het Automatische Nummerplaatherkenningssyteem(ANPR). Later in de nacht detecteerde het ANPR-systeem de vrachtauto in Zoetermeer. Hier konden de inzittenden worden aangehouden. De politie nam de vrachtwagen met de kratten in beslag.

Heeft u een tip of foto mail deze naar redactie@hollandkroonactueel.nl Vergeet er niet bij te vertellen waar de foto is genomen en waar het overgaat. De redactie zal er dan mee aan de slag gaan. Let op, de foto moet een eigen foto zijn anders wordt deze niet geplaatst

Reageer op dit onderwerp