Hollands Kroon Actueel

Winkelcentra Hollands Kroon krijgt een dikke 7 als rapportcijfer

HOLLANDS KROON – Hollands Kroon heeft meegedaan aan de verkiezing schoonste winkelgebied van Nederland. Met een dikke 7 als rapportcijfer staan de winkelcenta in Hollands Kroon in de middenmoot van de deelnemende (kleine) gemeenten.

Via de website van Nederlands Schoon zijn naast Hollands Kroon ook de scores van andere deelnemende gemeenten te bekijken. Een vergelijking maken met een andere gemeente is ook mogelijk.

Beeld van de inwoners

Naast de beleving van schoon is er ook geënquêteerd over afvalbakken, bestrating en onkruid, maar ook het gevoel van veiligheid in de winkelgebieden is een vraag geweest. Het geeft een beeld hoe inwoners over de winkelgebieden maar ook over de inzet van ons denken. Bekijk het totale rapport hier (PDF)

Heeft u een tip of foto mail deze naar redactie@hollandkroonactueel.nl Vergeet er niet bij te vertellen waar de foto is genomen en waar het overgaat. De redactie zal er dan mee aan de slag gaan. Let op, de foto moet een eigen foto zijn anders wordt deze niet geplaatst

Reageer op dit onderwerp