Hollands Kroon Actueel

17-jarige jongen grijpt agent naar de keel

SCHAGEN – Een beschonken 17-jarige jongen uit Schagen heeft afgelopen nacht het werk van hulpverleners verhinderd. Dat gebeurde toen deze hulpverleners de jongen, die onwel was geraakt, wilden helpen.

Terwijl de ambulancebroeders zich over de jongen ontfermden, keerde hij zich tegen de hulpverleners. Volgens de politie gedroeg hij zich agressief tegen de agenten en het ambulancepersoneel, meldt NH Nieuws

Gewond
Toen een agent hem hierop vertelde dat hij een boete kreeg voor openbare dronkenschap, werd hij nog agressiever. De jongen greep de agent bij zijn keel. Hierna waren twee agenten nodig om de jonge dronkenlap in bedwang te krijgen.

Uiteindelijk is hij aangehouden en meegenomen naar het bureau. De agent raakte bij de aanval gewond aan zijn keel. 

Heeft u een tip of foto mail deze naar redactie@hollandkroonactueel.nl Vergeet er niet bij te vertellen waar de foto is genomen en waar het overgaat. De redactie zal er dan mee aan de slag gaan. Let op, de foto moet een eigen foto zijn anders wordt deze niet geplaatst

Reageer op dit onderwerp