Hollands Kroon Actueel

Foto: Inter Visual Studio / Lorenzo Derksen
Foto: Inter Visual Studio / Lorenzo Derksen

Bewoners woning Winkel uit dakgoot gered door brandweer

Winkel – In de nacht van vrijdag op zaterdag omstreeks twee uur zijn bij een woningbrand aan de Dorpsstraat in Winkel.

De brandweer heeft drie bewoners naar beneden geholpen. Zij verschanste zich op de dakgoot vanwege rook in de woning. De brand brak volgens de Veiligheidsregio uit op de bovenverdieping in de woning. Eén van de drie bewoners is met spoed naar het ziekenhuis gebracht voor behandeling vanwege rookinhalatie. De overige twee bewoners werden opgevangen bij de buren en konden ter plekke worden nagekeken.

Wat er precies gebrand heeft en de oorzaak is nog niet duidelijk. 

Foto: Inter Visual Studio / Lorenzo DerksenFoto: Inter Visual Studio / Lorenzo DerksenFoto: Inter Visual Studio / Lorenzo DerksenFoto: Inter Visual Studio / Lorenzo Derksen

Heeft u een tip of foto mail deze naar redactie@hollandkroonactueel.nl Vergeet er niet bij te vertellen waar de foto is genomen en waar het overgaat. De redactie zal er dan mee aan de slag gaan. Let op, de foto moet een eigen foto zijn anders wordt deze niet geplaatst

Reageer op dit onderwerp