Hollands Kroon Actueel

Foto: Landelijke Eenheid Noordwest

Dubbel pech voor bestuurder bestelauto

WIERINGERWERF – De politie van de Landelijke Eenheid Noordwest heeft afgelopen woensdag een bestelauto met aanhanger aan de kant gezet die op de A7 ter hoogte van Wieringerwerf reed. De politie wilden de auto controleren en al snel bleek er genoeg aan de hand te zijn om een proces verbaal uit te schrijven

Zo had de man geen geldig rijbewijs om een voertuig te rijden waar een C1E rijbewijs voor nodig is, de man beschikt enkel over B. en ook had de man nog een boete van bijna 400 euro openstaan bij het CJB  die ter plekke moest worden voldaan aan de agenten, als de man dit niet zou doen zou hij worden meegenomen naar het politiebureau en achter slot en grendel verdwijnen.

Voor de overtreding van het besturen van een auto met het verkeerde rijbewijs krijgt de man later fanmail uit Leeuwarden opgestuurd en ook werd het de man verboden nog verder te rijden met de auto.

Heeft u een tip of foto mail deze naar redactie@hollandkroonactueel.nl Vergeet er niet bij te vertellen waar de foto is genomen en waar het overgaat. De redactie zal er dan mee aan de slag gaan. Let op, de foto moet een eigen foto zijn anders wordt deze niet geplaatst

Reageer op dit onderwerp