Hollands Kroon Actueel

Foto aangeleverd

Deelnemers gezocht voor de muzikale wandeling in Wervershoof

WERVERSHOOF – De werkgroep van de Muzikale Wandeling in Wervershoof verzorgt zondag 19 mei weer een nieuwe editie. Belangstellenden binnen en buiten het dorp zijn van harte welkom om mee te doen. Het is de bedoeling om op zo veel mogelijk akoestische wijze muzikaal talent te tonen.

Daarbij probeert de werkgroep een zo gevarieerd mogelijk aanbod van muziekstijlen te presenteren; van pop tot jazz, van rock tot rap en van folkmuziek tot klassiek. Juist muzikanten van deze laatste muziekstijlen worden nadrukkelijk uitgenodigd om mee te doen. Komende jaren wil de werkgroep namelijk meer de nadruk leggen op luistermuziek, waarbij de muziekliefhebber in een lommerrijke tuinsfeer kan genieten van alle mooie klanken.

In 2019 kunnen bezoekers ‘muzikaal wandelen’ aan de Dorpsstraat, vanaf de Kibbel tot De Hoek. Voor wie een instrument bespeelt, is dit een prachtige mogelijkheid om dat te demonstreren. Aanmelden of meer informatie? Neem dan contact op met Loek Boon: 06-53278856 of loe.boon@ziggo.nl .

Heeft u een tip of foto mail deze naar redactie@hollandskroonactueel.nl Vergeet er niet bij te vertellen waar de foto is genomen en waar het overgaat.

Reageer op dit onderwerp