Hollands Kroon Actueel

Foto: Theo Moras

Opening Sportcentrum VZV

‘T VELD – Na jaren van hard werken wordt het vernieuwde sportcentrum op Sportpark de Kogge, 12 Januari 2019 officieel geopend. Een prachtig complex, waar vele sporten worden beoefend en FYSIOMEDIX van John Koning en de Fysiopraktijk van Joep Hageman elke dag actief zullen zijn.

En vanaf 1 april is ook Efforts Fitness PLUS van Rob Luyten in de gloednieuwe ruimte te vinden.

Om 19.00 uur is iedereen welkom om de wedstrijd Juro-Unirek VZV-dames 2 tegen Cometas Ds.1 te bekijken. Vervolgens start om 20.45 uur de wedstrijd van Juro-Unirek VZV Ds.1 tegen HV Foreholte Ds.1.

Daarna is er gelegenheid om met elkaar gezellig onder het genot van een gratis borrel en hapje de opening van het sportcentrum VZV te vieren.

Heeft u een tip of foto mail deze naar redactie@hollandkroonactueel.nl Vergeet er niet bij te vertellen waar de foto is genomen en waar het overgaat. De redactie zal er dan mee aan de slag gaan. Let op, de foto moet een eigen foto zijn anders wordt deze niet geplaatst

Reageer op dit onderwerp