Hollands Kroon Actueel

Foto: Theo Moras

Voetbal en donaties van Stichting Horeca Zijdewind tijdens Nieuwjaarsreceptie VZV.

’t VELD – Bij de Nieuwjaarsreceptie in de kantine van Sportpark de Kogge wordt naast de Nieuwjaarswedstrijd de laatste jaren ook de opbrengst van de Zijdewinderkermis door Stichting Horeca Zijdewind overhandigd aan de diverse stichtingen en verenigingen uit de gemeenschap!

De winst die de kermis door de inzet van vele vrijwilligers dit jaar heeft opgeleverd komt dan weer aan de gemeenschap ten goede, een mooi en sympathiek gebaar van Stichting Horeca Zijdewind. Voor de donaties kwamen dit jaar weer diverse stichtingen en verenigingen in aanmerking:

  • Stichting Sportpark de Kogge flinke donatie voor het vernieuwen van de keuken in de sportkantine.
  • Stichting t Petje kan rekenen op een donatie van 3000 euro voor diverse werkzaamheden en vernieuwingen.
  • Dan het Kermis terrein egaliseren, draineren en opnieuw inzaaien werd keurig verzorgd door het Loonbedrijf Jimmink uit Kolhorn, de gemaakte kosten ca 3500 euro mag de Stichting Horeca Zijdewind  geheel aan het nieuwe Sportcentrum doneren.
  • Ook Uitvaartvereniging St. Josef krijgt een donatie van 1500 euro voor de aanschaf van Nieuwe “zomer” pakken voor de dragers.
  • De Marinx school krijgt een donatie voor diverse kleine kampbenodigdheden.
  • De Beach-handel van VZV krijgt nog een nieuw doel omdat er twee doelen gebruikt worden bij deze in opkomst zijn de sport.
  • Ook de Sinterklaasintocht krijgt een donatie voor de kosten die daar telkens mee gemoeid zijn.

Op Sportpark de Kogge werd ook de traditionele voetbalwedstrijd tussen het huidige VZV team, en een team bestaande uit oud VZV ers waarvan alweer genoeg spelers in het huidige team vertegenwoordigd zijn.

In de eerst helft van 30 min. had de Oude Garde nog een nipte voorsprong 2-3.

De tweede helft wist het huidige eerste team het veldoverwicht om te zetten in doelpunten waardoor de uitslag op 8-5 werd afgesloten.

Heeft u een tip of foto mail deze naar redactie@hollandkroonactueel.nl Vergeet er niet bij te vertellen waar de foto is genomen en waar het overgaat. De redactie zal er dan mee aan de slag gaan. Let op, de foto moet een eigen foto zijn anders wordt deze niet geplaatst

Reageer op dit onderwerp