Hollands Kroon Actueel

Foto aangeleverd

Simone Honijk Kwintet in de Cultuurschuur Wieringerwerf

WIERINGERWERF – Zondagmiddag 13 januari komt er een bevlogen groep muzikanten onder leiding van Simone Honijk naar de Cultuurschuur in Wieringerwerf. Opgegroeid in een muzikaal gezin en met haar stem als tweede natuur zal Simone en vier mede muzikanten garant staan voor een fantastisch jazzy optreden.

Naast de begeleiders Thomas Winther Andersen met de contrabas, Gunnar Graafmans op drums en Bob Wijnen aan de piano, staat gast soliste Ellister van der Molen met trompet en bugel in de schijnwerpers. Zij maakt van het oorspronkelijke “kwartet” deze zondag een aanstekelijk “kwintet”. De prachtige stem van Simone Honijk, haar ultieme gevoel voor timing en improvisatie, laat muziek en zang op warme wijze samenvloeien. Daarbij wordt het publiek getrakteerd op virtuoze solo’s van alle muzikanten en gast solist Ellister van der Molen in het bijzonder. Ze vormen met elkaar een gouden combinatie.

Voor de liefhebbers van dit genre geweldig om mee te maken en een goede reden om deze middag vrij te houden.

Het optreden vindt plaats in de Theaterzaal van de Cultuurschuur aan het Loggersplein 1 te Wieringerwerf.

Whatsapp ons voor tips of een mooie foto of video op 06-22283965 of mail de redactie op redactie@hollandskroonactueel.nl

Reageer op dit onderwerp