Hollands Kroon Actueel

Nieuwe herdenkingsplekken voor Colin, Seph en Roy na dodelijk ongeval

ANNA PAULOWNA – Bijna vier maanden na het dramatische auto-ongeluk zijn langs de Sportlaan in Anna Paulowna permanente plekken ingericht om de slachtoffers te herdenken. Drie tieners kwamen bij het ongeluk om het leven. Op de plekken waar zij terechtkwamen, nadat ze uit de auto waren geslingerd, zijn speciale nissen aangelegd.

Foto’s, bloemen en kaarsen staan op de plekken waar de tieners Colin van den Brink (16), Seph Lakeman (15) en Roy Boukes (16) om het leven kwamen. Verderop staan bankjes waar familie en vrienden van de slachtoffer bij elkaar kunnen komen. Er wordt nog nagedacht over een bermmonument, meldt NH Nieuws.

Enkelband
De 20-jarige verdachte Siem B. uit Oudesluis die het ongeluk zou hebben veroorzaakt, moet volgende maand opnieuw voor de rechtbank verschijnen. De rechtbank laat B. in vrijheid wachten op de zitting in februari, al is het een beperkte vrijheid. Hij krijgt een enkelband om, omdat hij zich niet in Anna Paulowna en directe omgeving mag begeven.

Heeft u een tip of foto mail deze naar redactie@hollandkroonactueel.nl Vergeet er niet bij te vertellen waar de foto is genomen en waar het overgaat. De redactie zal er dan mee aan de slag gaan. Let op, de foto moet een eigen foto zijn anders wordt deze niet geplaatst

Reageer op dit onderwerp