Hollands Kroon Actueel

Foto Patrick Hogervorst: Lisanne Kolken goed op dreef en bij vlagen ongrijpbaar scoorde weer 7 treffers.
Foto Patrick Hogervorst: Lisanne Kolken goed op dreef en bij vlagen ongrijpbaar scoorde weer 7 treffers.

Damesteams VZV geven opening Sportcentrum extra glans!

’t VELD – Het eerste damesteam van JuRo Unirek/VZV heeft een ruime overwinning behaald tegen het onderaan staande Foreholte. Het uitstekend presterende tweede team van JuRo Unirek/VZV had na de officiele opening van de tweede Sporthal eerder ook al het team van Cometas Ds.1  met 33 -21 aan de kant gezet en blijft aan kop in de Hoofdklasse.

Nadat Lotte Prak haar team al binnen de minuut op een 1-0 voorsprong had gezet was het Foreholte dat de wedstrijd in de beginfase dicteerde en de thuisploeg verdiend op achterstand wist te zetten. Na 5 min. had het team van trainer/coach Erik van der Wel een verrassende 1-4 voorsprong genomen en de thuisploeg zou pas na 11 min. door een doelpunt van Lisanne Kolken op gelijke hoogte komen.

Het werd nog 5-6 voor het team uit Voorhout maar daarna was het VZV dat de wedstrijd in handen nam en een voorsprong wist op te bouwen wat resulteerde in een !9-13 voorsprong door late treffers van  Lotte Prak en Djazzmin Trabelsi in de laatste minuut van de eerste helft.

Ruststand 19-13.

VZV begon goed aan de tweede helft  maar schoot eerst op de  lat en Maud Kruijer raakte 2x de paal in kansrijke positie, waar hun tegenstander wel 2x wisten te scoren 19-15. Verder liet VZV hun tegenstander niet komen, nam het heft weer in handen en liep verder uit door doelpunten van Lotte Prak 2x, Esma Staal en Jane Kramer en 3 scores op rij van de razend snelle Lisanne Kolken.

Ook Jet Jimmink scoorde fraai uit de hoek waarna weer Lisanne Kolken het verschil op 10 punten wist te brengen 28-18. Kim Jimmink 29-19  Jane Kramer en Lisa Vlug 2x zetten het team van Rolf Schulte op een 32-20 voorsprong.

De laatste, mooiste en spectaculairste treffer van VZV namen de gezusters Jimmink voor hun rekening, een razend snelle uitbraak op Jet Jimmik werd door Kim Jimmink met een fantastisch vliegertje afgerond. Wat tevens de grootste voorsprong 33-20 in dit treffen betekende en Foreholte in de resterende paar minuten het verlies nog tot 10 treffers wisten te beperken doordat Lotte Prak nog een strafworp voor het thuisspelende team aan de verkeerde kant van de paal zag belanden.

Eindstand 33-23.

Doelpunten: Lisanne Kolken 7, Lotte Prak 7, Esma Staal 6, Jane Kramer 3, Kim Jimmink 3, Maud Kruijer 2,Lisa Vlug  2, Florance Kos 1, Djazzmin Trabelsi 1, Jet Jimmink 1.

Komende zaterdag 19 jan. speelt JuRo Unirek/VZV Ds.1 weer een belangrijke thuiswedstrijd tegen Borhave Ds.1 aanvang 20.45 uur in Sporthal ’t Zijveld.

Heeft u een tip of foto mail deze naar redactie@hollandkroonactueel.nl Vergeet er niet bij te vertellen waar de foto is genomen en waar het overgaat. De redactie zal er dan mee aan de slag gaan. Let op, de foto moet een eigen foto zijn anders wordt deze niet geplaatst

Reageer op dit onderwerp