Hollands Kroon Actueel

Dode man ’t Veld was bezoeker Rodeko-bijeenkomst

’t VELD – De dode man die zondagochtend vroeg in een sloot bij het bedrijventerrein in ’t Veld werd aangetroffen blijkt een bezoeker te zijn van het Rodeko-bijeenkomst, laat een woordvoerder van de kooltelersvereniging weten.

De man zou zijn uitgegleden waarna hij zijn hoofd heeft gestoten en zo in het water is beland, het is onduidelijk of de man toen al bewusteloos was door de klap op het hoofd.  Het was de negende bijeenkomst van Rodeko en elk jaar komen hier honderden bezoekers op af.

Organisator Kees Stoop van Rodeko laat weten dat iedereen meeleeft met de familie en dat het een verschrikkelijk is voor de familie. 

De politie heeft zondag al eerder laten weten dat het om een noodlottig ongeval ging.

Whatsapp ons voor tips of een mooie foto of video op 06-22283965 of mail de redactie op redactie@hollandskroonactueel.nl

Reageer op dit onderwerp