Hollands Kroon Actueel

Foto aangeleverd

Nigel van Bakkersport start judoseizoen 2019 met een zege

NOORDKOP – Na een paar weken rust was zaterdag 12 januari  het wintertoernooi in Dedemsvaart voor Nigel van Bakkersport uit Schagen  het 1e toernooi van dit jaar. Een groot bezet toernooi met 700 deelnemers.

In de cat. – 15 tot 55 kg zat Nigel in een poule van 12 judoka’s. Nadat hij de 1e 4 wedstrijden had gewonnen, waarvan  2 partijen daar had de tegenstander niks in te brengen en 2 partijen die hij niet cadeau heeft gekregen, en echt voor heeft moeten knokken.  Mooi om te zien was de combi coach-judoka: aanwijzing – luisteren- doen en winst.

Hierdoor kwam Nigel in de finale tegen een voor hem niet onbekende judoka  die ook door  Nigel werd gewonnen met een mooie Ippon. Dit leverde hem een welverdiende  1e plaats op.  Een mooi begin van het nieuwe jaar.

Heeft u een tip of foto mail deze naar redactie@hollandkroonactueel.nl Vergeet er niet bij te vertellen waar de foto is genomen en waar het overgaat. De redactie zal er dan mee aan de slag gaan. Let op, de foto moet een eigen foto zijn anders wordt deze niet geplaatst

Reageer op dit onderwerp