Hollands Kroon Actueel

Weerbericht Hollands Kroon – Overwegend bewolkt gedurende de dag.

HOLLANDS KROON – Vandaag hebben wij te maken met een mix van regen, mogelijk ook wat hagel en flinke zonnige momenten. De noordwestelijke wind is vrij krachtig tot krachtig en boven water en open veld hard maar zal in de loop van de middag gaan afnemen naar matig. De middagtemperatuur loopt op naar 8 graden en daalt in de nacht naar dinsdag naar 4 graden.

Tekst loopt door onder de afbeeldingen

Dinsdag is het op een enkel spatje regen na vrijwel de gehele dag droog maar laat de zon zich maar sporadisch even zien. De wind is matig tot vrij krachtig en waait uit het westen. De middagtemperatuur loopt op naar 9 graden en daalt in de nacht naar woensdag naar 4 graden.

Dit weerbeeld blijven wij tot het aankomend weekend houden, overdag alleen gaat de temperatuur na woensdag wel wat naar beneden. Woensdag 8 graden, donderdag en vrijdag rond de 6 graden. Vanaf zaterdag gaat de wind draaien naar het oosten/noordoosten en gaan wij een koud weekend tegemoet. Zaterdag overdag 4 graden en in de nacht naar zondag dalend naar 0 graden, zondag komt de temperatuur amper boven het vriespunt uit en in de nacht naar maandag gaat het zelfs enkele graden vriezen.

Heeft u een tip of foto mail deze naar redactie@hollandkroonactueel.nl Vergeet er niet bij te vertellen waar de foto is genomen en waar het overgaat. De redactie zal er dan mee aan de slag gaan. Let op, de foto moet een eigen foto zijn anders wordt deze niet geplaatst

Reageer op dit onderwerp