Hollands Kroon Actueel

Bedenk een naam voor de nieuwe servicewagen van Hollands Kroon

HOLLANDS KROON – Bent u goed in het bedenken van namen ? Doe dan mee met het bedenken van een nieuwe naam voor de servicewagen die vanaf mei door Hollands Kroon gaat rijden. Op dit moment wordt de wagen gebouwd en de gemeente zoekt nog naar een passende naam voor de auto.

Rijdend kantoor

De servicewagen is een klein rijdend kantoor met ruimtes en zitjes om u in te ontvangen. Hierin nemen medewerkers van verschillende teams in wisselende samenstelling plaats. De wagen staat op basis van een rooster een dag of dagdeel bij u in de buurt. Dit rooster maakt de gemeente ruim op tijd bekend zodat u weet waar en wanneer u de wagen kunt vinden. In eerste instantie heeft de gemeente over Hollands Kroon in de volgende dorpen een standplaats bedacht: Hippolytushoef, Wieringermeer, Nieuwe Niedorp en Anna Paulowna. Als blijkt dat er nog een ander dorp met standplaats toegevoegd moet worden dan houden zij de mogelijkheid open om dit aan te passen.

Met welke vragen kunt u terecht?

Veel zaken worden tegenwoordig digitaal geregeld. Sommige inwoners hebben daar een klein beetje hulp bij nodig. Sommige vragen zijn ook niet altijd telefonisch op te lossen. Met die vragen kunt u straks terecht bij de servicewagen. Maar uiteraard kunt u ook andere vragen en/of problemen aan de kaak stellen. In specifieke gevallen kunt u hier straks ook op afspraak terecht.

Medio mei

De verwachting is dat de wagen medio mei van de band afrolt. Daarna wordt de wagen in Hollands Kroon-stijl bestickert en wordt de naam van de wagen er op gezet. 

Op de Facebookpagina kunt u stemmen op vijf namen.

Reageer op dit onderwerp