Hollands Kroon Actueel

Foto: Inter Visual Studio / Lindsay Zoetelief
Foto: Inter Visual Studio / Lindsay Zoetelief

Dodelijk ongeval Afsluitdijk zorgde voor veel vertraging en omleidingen

DEN OEVER – Kort na 20:00 uur is maandagavond de A7 op de Afsluitdijk, in oostelijke richting, afgesloten. Dit gebeurde naar aanleiding van een ongeluk met twee personenauto’s. Meerdere hulpdiensten werden ingeschakeld om hulp te verlenen bij het incident. Ook een traumahelikopter werd opgeroepen. Deze landde om 20:30 uur bij het incident.

Bij het ongeval is 1 persoon om het leven gekomen en zeker 1 persoon gewond. De afsluitdijk werd voor al het verkeer richting Friesland afgesloten. De auto’s die al richting Friesland onderweg waren werden onder begeleiding van de politie tegen het verkeer in terug naar Den Oever gereden om via Lelystad hun weg te vervolgen.

Bij het ongeval raakte ruim 60 meter van de vangrail dusdanig beschadigd dat die maandagavond nog vervangen moest worden.

Heeft u een tip of foto mail deze naar redactie@hollandskroonactueel.nl Vergeet er niet bij te vertellen waar de foto is genomen en waar het overgaat.

Reageer op dit onderwerp