Hollands Kroon Actueel

Foto: Theo Moras

Onderhoud aan asfaltwegen Hollands Kroon zorgt voor omleidingen en extra reistijd

HOLLANDS KROON – De gemeente Hollands kroon laat in de maanden februari en maart op verschillende lokaties in de gemeente onderhoud plegen aan de asfaltwegen om zo de wegen in goede staat te houden en de veiligheid van de gebruikers te kunnen garanderen.

Hollands kroon laat weten dat zij er alles aan zullen doen om de overlast zoveel mogelijk te beperken maar dat er verkeershinder kan gaan ontstaan op de plekken waar de uitvoerders aan het werk zijn. Op bepaald wegen zal de weg worden afgesloten voor doorgaand verkeer en zal er een omleiding in worden gesteld.

Waar en wanneer gaan de werkzaamheden plaatsvinden?

 
Straatnaam Wegvlak Werkzaamheden Geplande datum
Oostlanderweg Agriport – Koggenrandweg Aanbrengen van grasbetontegels 11 februari tot 24 februari
Koggenrandweg Agriport – Oostlanderweg Aanbrengen van betontegels 25 februari tot 17 maart

Voor vragen kunt nu natuurlijk altijd contact opnemen met Hollands Kroon.

Heeft u een tip of foto mail deze naar redactie@hollandkroonactueel.nl Vergeet er niet bij te vertellen waar de foto is genomen en waar het overgaat. De redactie zal er dan mee aan de slag gaan. Let op, de foto moet een eigen foto zijn anders wordt deze niet geplaatst

Reageer op dit onderwerp