Hollands Kroon Actueel

Foto: Patrick Hogervorst
Foto: Patrick Hogervorst

VZV Dames1 gaan verder in de Beker, Reserves VZV uitgeschakeld

’t VELD – JuRo Unirek/VZV D1 heeft zich door een ruime 21-30 overwinning op PSV geplaatst voor de volgende bekerronde. De reserves van coach Ard de Ruiter kregen van het in de eredivisie spelende Cabooter Group/HandbaL Venlo geen kans om wederom voor een daverende stunt te zorgen.

Hoewel er prima tegenstand werd geboden met prima keeperswerk stonden ook paal en lat een verder beker avontuur in de weg, na een 15-18 ruststand werd het verschil uiteindelijk 28-38 voor het team uit Venlo.

Zaterdag staat voor het eerste team van VZV de derby in ‘t Zijveld tegen streekgenoot SEW om 20.45 uur op het programma, waarna zaterdag 16 februari het team van Rolf Schutte de ploeg uit Venlo om 20.45 uur treft in ’t Zijveld.

Misschien is er dan meer succes weggelegd voor VZV in de strijd om de derde plaats in de Eredivisie.

Heeft u een tip of foto mail deze naar redactie@hollandkroonactueel.nl Vergeet er niet bij te vertellen waar de foto is genomen en waar het overgaat. De redactie zal er dan mee aan de slag gaan. Let op, de foto moet een eigen foto zijn anders wordt deze niet geplaatst

 

Reageer op dit onderwerp