Hollands Kroon Actueel

Weerbericht Hollands Kroon – grijze en natte dag

Schakel nachtmodus in

HOLLANDS KROON – Vandaag wordt een echte herfstdag met lokaal veel regen, 10 tot 20mm is lokaal niet uitgesloten en ook is er kans op een enkel klap onweer. De wind is overwegend matig tot vrij krachtig en waait uit het westen tot zuidwesten. De middagtemperatuur loopt op naar 7 graden en daalt naar 4 graden in de nacht naar maandag.

Tekst loopt door onder de afbeelding

Maandag is er nog een buienkans maar in de loop van de dag komen er steeds meer opklaringen voor. De wind draait naar het noordwesten en is matig tot vrij krachtig. De middagtemperatuur loopt op naar 6 graden en daalt naar 3 graden in de nacht naar dinsdag.

Vanaf dinsdag gaat de temperatuur overdag verder omhoog, dinsdag8 graden en vanaf woensdag zelfs in de dubbele cijfers met op vrijdag zelfs 11 en lokaal mogelijk 12 graden, ruim boven normaal warm voor februari.

De zon zal zich deze dagen ook regelmatig laten zien en de buienkans neemt sterk af. De wind is overwegend matig en waait uit het zuiden tot zuidwesten. De nachttemperaturenen schommelen zo rond de 3 á 4 graden.

Whatsapp ons voor tips of een mooie foto of video op 06-22283965 of mail de redactie op redactie@hollandskroonactueel.nl

 

Reageer op dit onderwerp