Hollands Kroon Actueel

Weerbericht Hollands Kroon – veel bewolking, in de middag wat ruimte voor de zon

HOLLANDS KROON – Vandaag hebben wij eerst te maken met veel bewolking waaruit mogelijk wat lichte motregen kan gaan vallen. In de loop van de middag breekt de bewolking en zal de zon regelmatig te zien zijn. De middagtemperatuur loopt op naar 8 graden bij een matige wind uit het zuidwesten en daalt naar 3 graden in de nacht naar donderdag.

Tekst loopt door onder de afbeelding

Donderdag is er meer ruimte voor de zon en met 9 graden is het warm voor de tijd van het jaar, de wind waait uit het zuiden/zuidwesten en is matig van kracht. In de nacht naar vrijdag daalt het kwik naar 3 graden.

Vanaf vrijdag lijkt het wel voorjaar te gaan worden, vrijdag veel zon en 11 graden, ook de dagen daarna, zeker t/m maandag temperaturen boven de 10 graden, een vrij matige tot matige wind uit het zuiden/zuidwesten en nachttemperaturen van rond de 5 graden, een temperatuur die voor februari overdag normaal is.

Whatsapp ons voor tips of een mooie foto of video op 06-22283965 of mail de redactie op redactie@hollandskroonactueel.nl

Reageer op dit onderwerp