Hollands Kroon Actueel

Weerbericht Hollands kroon – Overwegend bewolkt tot de middag.

HOLLANDS KROON – Vandaag hebben wij te maken met in de ochtend eerst nog bewolking maar deze gaat in de loop van de ochtend opbreken en dan zal de zon tevoorschijn komen en zeker vanmiddag ruim baan gaan krijgen. De middagtemperatuur loopt op naar 8 graden bij een vrij matige wind uit het zuiden tot zuidoosten. In de nacht naar vrijdag daalt het kwik tot net boven het vriespunt. 

Tekst loopt door onder de afbeelding

Vanaf vrijdag gaat het voorjaar worden, zeker de eerst komende week liggen de temperaturen ver boven normaal in onze regio. Vrijdag 11 graden en in de nacht naar zaterdag dalend naar 3 graden, een temperatuur die normaal overdag wordt gemeten in februari. De wind waait uit het zuiden en is matig van kracht. 

Het weekend verloopt vrij zonnig maar er zijn ook wolken die de zon regelmatig verhullen. Overdag wordt het 10 graden op zaterdag en 11 graden op zondag. Op beide dagen waait de wind hoofzakelijk uit het zuiden/zuidwesten en is matig van kracht. 

Whatsapp ons voor tips of een mooie foto of video op 06-22283965 of mail de redactie op redactie@hollandskroonactueel.nl

Reageer op dit onderwerp