Hollands Kroon Actueel

v.v. Nieuwe Niedorp in rouw om overlijden Thijs Sepers

NIEUWE NIEDORP – Het bestuur van voetbalvereniging Nieuwe Niedorp reageert met droefheid op het bericht dat oud lid Matthijs (Thijs) Sepers op 83-jarige leeftijd op 20 februari j.l. is overleden. 

Het bestuur schrijft: ,,Ons bereikte het droevige bericht dat ons oud lid van vv Nieuwe Niedorp Matthijs (Thijs) Sepers 20 Februari jongstleden op 83 jarige leeftijd is overleden.

Thijs was jarenlang leider van aspiranten en junioren elftallen en deed zeer veel voor de jeugd en voor de club. Ook speelde Thijs jaren in de senioren van Niedorp en werd in 1961 kampioen met het derde.
Na zijn actieve periode was hij nog vaak te vinden als supporter langs het veld, bij zowel de jeugd als het eerste en hielp hij in 1991 nog mee met het voegen van de binnenmuren van de kantine.

De Familie Sepers speelt al bijna 100 jaar door de geschiedenis van onze club en met Thijs verliezen we een zeer gewaardeerde kracht uit het verleden!!
Zo deed Thijs als oudste lid ook de aftrap in augustus 2010 voor ons 90 jarig bestaan met de wedstrijd Nieuwe Niedorp – Regio selectie en gaf daarmee het startschot voor het mooie jubileumseizoen.

Als club wensen wij de familie veel sterkte met dit verlies!!

Whatsapp ons voor tips of een mooie foto of video op 06-22283965 of mail de redactie op redactie@hollandskroonactueel.nl

Reageer op dit onderwerp