Hollands Kroon Actueel

Live verslag tweede dag rechtzaak Siem B.

ALKMAAR/ANNA PAULOWNA – Na de rommelige start van de rechtzaak tegen Siem B. die er door het Openbaar Ministerie van wordt verdacht een dodelijk ongeval in Anna Paulowna te hebben veroorzaakt, gaat de zaak vandaag haar laatste dag in. Vandaag zal het Openbaar Ministerie haar strafeis laten horen. 

Siem B. wordt verdacht van dood door schuld met als aantekening dat hij drank en drugs had gebruikt en daarna te snel had gereden waardoor hij eerste tegen een verkeerspaal en daarna tegen een boom was gereden met 3 dodelijke slachtoffers als resultaat. 

Op de eerste dag liet Siem B. alles over zich heen komen en antwoordde dat hij er niets meer van weet, ‘het is 1 zwart gat’ volgens B. 

Om negen uur zal de zaak weer beginnen, en kunt u het weer live volgens, onze verslaggeefster twittert live vanuit de rechtzaal. 

Heeft u een tip of foto mail deze naar redactie@hollandskroonactueel.nl Vergeet er niet bij te vertellen waar de foto is genomen en waar het overgaat.

Reageer op dit onderwerp