Hollands Kroon Actueel

20-jarige man aangehouden na steekpartij

NOORDKOP – Een 20-jarige man uit Den Helder is aangehouden die verdacht wordt van betrokkenheid bij een steekincident aan de Heer Willem van Egmondstraat in Den Helder.

Rond 16.30 uur kreeg de politie een melding van een steekincident. Toen de politie aankwam troffen zij een 16-jarige jongen uit Den Helder aan met verwondingen aan zijn rug en hand. De politie startte meteen een onderzoek. Omdat het slachtoffer en de verdachte elkaar kenden, konden agenten vrij snel de verdachte achterhalen. Hij is aangehouden en overgebracht naar het politiebureau.

Het slachtoffer is overgebracht naar het ziekenhuis waar hij is behandeld.

Heeft u een tip of foto mail deze naar redactie@hollandkroonactueel.nl Vergeet er niet bij te vertellen waar de foto is genomen en waar het overgaat. De redactie zal er dan mee aan de slag gaan. Let op, de foto moet een eigen foto zijn anders wordt deze niet geplaatst

Reageer op dit onderwerp