Hollands Kroon Actueel

David Heijmans komt naar de theaterkerk in Kolhorn

KOLHORN – David Heijmans (22) is momenteel derdejaarsstudent aan de Koningstheateracademie in Den Bosch en wordt daar opgeleid tot theatermaker en cabaretier. Geboren en getogen in Warmenhuizen heeft hij zijn roots echter in Noord-Holland liggen. Zijn eerste stappen op het toneel zette hij op school in Bergen en hij Artiance in Alkmaar, en hij speelde o.a. op Theaterfestival Karavaan een succesvolle voorstelling met het duo ‘Tragische Figuren’. En nu hij zijn eerste mini-tournee maakt kon een stop in de regio niet uitblijven!

Op 23 maart 2019 zal David zijn eerste soloprogramma ‘Omdat ze bestaat’ spelen in de Laurenskerk in Kolhorn. Met zijn ontwapende eerlijkheid en prachtige stem neemt David je mee in zijn wereld vol gevoel en persoonlijke observaties. Laat je betoveren door een bijzondere combinatie van humor en gevoel!

  • Zaterdag 23 maart 2019
  • 20:00 – 21:30
  • Laurenskerk Kolhorn, Kerkepad 1-3, 1767 CK Kolhorn Entree €5
  • Wil je zeker zijn van een plaats, meld je dan aan bij: Karen.laarveld@gmail.com

Whatsapp ons voor tips of een mooie foto of video op 06-22283965 of mail de redactie op redactie@hollandskroonactueel.nl

Reageer op dit onderwerp