Hollands Kroon Actueel

Foto aangeleverd

Stichting MirandaMania organiseert spinning marathon en muziekfestival voor goede doelen.

MEDEMBLIK – Het is weer zover vrijdag 8 en zaterdag 9 maart is het MirandaMania in Medemblik. Sporthal de Muiter is omgetoverd tot een waar sport- en muziekpaleis.

Jeugd-marathon

Op vrijdag starten de leerlingen van s.g. De Dijk,  r. s.g. Wiringherlant en de groepen 8 van de Medemblikker basisscholen met een heuse mini- spinningmarathon. Maar dat is niet alles. De kinderen dragen hun steentje bij aan het goede doel met een lege flessenactie en er zijn diversen kinderen die zich met solo acties in te zetten voor MirandaMania. Een groot compliment voor de jeugd is op zijn plaats. Dit kunt u doen door de kinderen te helpen.

http://www.mirandamania.nl/jeugdactie.

Maarten van der Weijden

Stichting MirandaMania heeft niemand minder dan Maarten van der Weijden weten te strikken om de sporters aan te moedigen.

Zaterdag om 11:30 uur start de warming-up van de negende spinningmarathon. De opbrengst van de vier uur durende spinning marathon is ten behoeve aan kanker gerelateerde doelen waaronder de Melanoom stichting en het inloophuis te Medemblik. De marathon staat altijd garant voor spektakel met een licht en geluid show die zijn weerga in de omgeving niet kent. Dit jaar is gekozen voor het thema de elementen. Aarde, Wind, Vuur en Water komen tijdens de marathon terug. Voor de innerlijke mens wordt gezorgd,

Doe mee!

Je kunt je zowel individueel als met een team van familie, vrienden of collega’s inschrijven. Ook inschrijven voor bedrijven is mogelijk om de saamhorigheid van uw medewerkers te versterken.(Teambuilding).

Schrijf je nu snel in er zijn nog enkele fietsen beschikbaar (vol = vol) ga snel naar onze site www.mirandamania.nl/inschrijven-marathon. Om 10 uur gaan de deuren open. Als er nog fietsen beschikbaar zijn kan je je dan ook nog inschrijven

Muziekfestival vrij entree

Zaterdagavond  organiseert Stichting MirandaMania voor de 6e keer het benefiet  muziekfestival. Het belooft een gezellige avond te worden. De topacts die ook dit jaar weer belangeloos optreden zijn:

  • Pascal Redeker, de Nederlandse zanger van nu;
  • 8-PM,  op dit moment nr. 3 van Nederland in de lijst van beste coverbands;
  • Click, gespecialiseerd in top100 muziek van de jaren 70/80;
  • Moers, de feestband met alleen maar nummers in onze moerstaal.
  • Phoenix, onze huisband die alle jaren nog van de partij is.

Het licht en geluid wordt verzorgd door P.S.L. Pieter Ratten en zijn team zijn een onmisbare factor. Deze avond zal top zijn en daarom mag je dit niet missen! http://www.mirandamania.nl/maniamuziekfestival

Wat is stichting MirandaMania?

De Stichting MirandaMania is opgericht om het gedachtengoed van Miranda voort te zetten. Miranda was erg sportief en zette zich altijd in voor goede doelen. Tijdens haar ziekte “melanoomkanker” heeft zij enorm gestreden. Op 37-jarige leeftijd verloor ze deze strijd. Met haar energie en kracht zet MirandaMania zich nu in voor goede doelen.

De stichting MirandaMania ondersteunt veel lokale initiatieven, zoals het inloophuis Medemblik. Maar ook kan de Melanoom stichting op een jaarlijkse bijdrage rekenen.

Niet alleen geld inzamelen vinden we belangrijk. Zeker zo belangrijk is preventie. Uit gesprekken met de Melanoom stichting komt naar voren dat de regio WestFriesland beter op de hoogte is van Melanoomkanker dan op andere plaatsen in het land. Zij zeggen dat dat te maken heeft met onze acties.

Help ons en draag uw steentje bij. Dit kunt u doen door de kinderen te steunen, door mee te spinnen of door mee te feesten. Tot ziens op een van onze evenementen. 

Heeft u een tip of foto mail deze naar redactie@hollandskroonactueel.nl Vergeet er niet bij te vertellen waar de foto is genomen en waar het overgaat.

Reageer op dit onderwerp


Uw banner hier?