Hollands Kroon Actueel

Bewonersavond voor inwoners Breezand, houdt Breezand leefbaar.

BREEZAND – Hoe behouden en versterken we de leefbaarheid van Breezand? Daarover wil Hollands Kroon graag met u in gesprek! Daarom organiseren zij een bewonersavond op woensdagavond 20 maart in Bloemenlust. U bent van harte uitgenodigd om hierbij aanwezig te zijn.

Aanmelden bewonersavond

Aanmelden kan via deze link, of telefonisch via 088 321 5000.

Het programma

  • 19.45 – 20.00 uur Zaal open en ontvangst met koffie en thee
  • 20.00 – 20.10 uur Opening door wethouder Mary van Gent
  • 20.10 – 20.45 uur Presentatie uitslag bewonersenquête januari en beantwoording vragen
  • 20.45 – 21.00 uur Korte pauze
  • 21.00 – 21.45 uur Bespreking thema’s in groepen: activiteiten voor jong en oud, dementievriendelijke kern, eenzaamheid en zorg. Input wordt meegenomen in het vervolgproces.
  • 21.45 – 22.00 uur Afsluiting

Wat is de kerngroep Leefbaarheid Breezand?

Het behouden en versterken van de leefbaarheid van Breezand is ontzettend belangrijk. Het algemeen belang van Breezand en haar inwoners staat hierbij voorop. Hiervoor is een kerngroep Leefbaarheid Breezand opgericht. De kerngroep bestaat uit de Stichting Dorpsraad Breezands Belang, de Stichting Wonen Plus Welzijn, de Lokaal Samenwerkende Belangenorganisaties Ouderen (LSBO) Hollands Kroon, Incluzio Hollands Kroon en de gemeente Hollands Kroon.

Op basis van de verkregen informatie uit de enquête, het overleg met organisaties, zoals Wonen PLus Welzijn, LSBO, Incluzio, Mantelzorgcentrum, Recreatievereniging, kerk etc.) en de nog op te halen reacties tijdens de bewonersavond, wordt een plan van aanpak/uitvoeringsprogramma voor een toekomstigbestendig Breezand opgesteld. Dit wordt daarna gepresenteerd aan het college van burgemeester en wethouders en de gemeenteraad.

Op de hoogte blijven?

Volg de facebookpagina Dorpsraad-Breezands Belang

Heeft u een tip of foto mail deze naar redactie@hollandskroonactueel.nl Vergeet er niet bij te vertellen waar de foto is genomen en waar het overgaat.

Reageer op dit onderwerp

Uw banner hier?