Hollands Kroon Actueel

Het bewuste drugspand in 't Veld (Foto aangeleverd)

Burgemeester sluit drugspand ’t Veld

‘T VELD – Op 19 februari is een hennepknipperij/-drogerij aan de Rijdersstraat in ’t Veld ontmanteld door de politie. In de woning werd ruim 4 kilogram grof hennepafval en ruim 0,5 kilogram fijn hennepafval met daarbij behorende apparatuur aangetroffen.

Burgemeester Van Dam heeft daarom besloten om de woning voor drie maanden te sluiten. Deze is vervolgens op 5 maart 2019 verzegeld. De verzegeling is vanaf de buitenkant duidelijk zichtbaar als signaalfunctie voor de omgeving.

Damoclesbeleid

De sluiting heeft plaatsgevonden op grond van de Opiumwet en het gemeentelijk Damoclesbeleid

Whatsapp ons voor tips of een mooie foto of video op 06-22283965 of mail de redactie op redactie@hollandskroonactueel.nl

Reageer op dit onderwerp