Hollands Kroon Actueel

Straks hier uw auto kopen?

College Hollands Kroon positief over verkoop auto’s bedrijfspand Slootdorp

SLOOTDORP  – Het college van Hollands Kroon staat positief op het principeverzoek om vanuit het bedrijfspand aan de Schelpenbolweg33 in Slootdorp auto’s te gaan verkopen. Om dit mogelijk te maken is er voor deze locatie een bestemmingsplan opgesteld die nu gereed is en ter inzage komt te liggen op het gemeentehuis in Anna Paulowna.

Mochten er geen bezwaren binnenkomen op deze plannen dan zal het college het verzoek voorleggen aan de gemeenteraad die dan het definitieve besluit zal geven.

Heeft u een tip of foto mail deze naar redactie@hollandkroonactueel.nl Vergeet er niet bij te vertellen waar de foto is genomen en waar het overgaat. De redactie zal er dan mee aan de slag gaan. Let op, de foto moet een eigen foto zijn anders wordt deze niet geplaatst

Reageer op dit onderwerp