Hollands Kroon Actueel

Extra aanvraagmogelijkheid reisdocument in Wieringerwerf en Nieuwe Niedorp

HOLLANDS KROON – Door de naderende meivakantie is het extra druk met het aanvragen van reisdocumenten. Daarom organiseren we extra aanvraagmomenten. 

Locaties en data

Op dinsdag 2 april kunt u van 17.00 tot 21.00 uur op afspraak terecht in de Brede School ‘De Oude Boomgaard’ aan De Meet 1 in Nieuwe Niedorp. Op dinsdag 9 april kunt u van 17.00 tot 21.00 uur op afspraak terecht in de Cultuurschuur aan het Loggersplein 1 in Wieringerwerf.

Op deze locaties heeft u de mogelijkheid om een identiteitskaart, paspoort en/of rijbewijs aan te vragen. U kunt alleen op afspraak terecht. Die kunt u telefonisch maken. U betaalt tijdens deze afspraak via een mobiel pinapparaat.

LET OP: een spoedaanvraag is niet mogelijk!

Heeft u een tip of foto mail deze naar redactie@hollandkroonactueel.nl Vergeet er niet bij te vertellen waar de foto is genomen en waar het overgaat. De redactie zal er dan mee aan de slag gaan. Let op, de foto moet een eigen foto zijn anders wordt deze niet geplaatst

Reageer op dit onderwerp