Hollands Kroon Actueel

Extra aanvraagmogelijkheid reisdocument in Wieringerwerf en Nieuwe Niedorp

HOLLANDS KROON – Door de naderende meivakantie is het extra druk met het aanvragen van reisdocumenten. Daarom organiseren we extra aanvraagmomenten. 

Locaties en data

Op dinsdag 2 april kunt u van 17.00 tot 21.00 uur op afspraak terecht in de Brede School ‘De Oude Boomgaard’ aan De Meet 1 in Nieuwe Niedorp. Op dinsdag 9 april kunt u van 17.00 tot 21.00 uur op afspraak terecht in de Cultuurschuur aan het Loggersplein 1 in Wieringerwerf.

Op deze locaties heeft u de mogelijkheid om een identiteitskaart, paspoort en/of rijbewijs aan te vragen. U kunt alleen op afspraak terecht. Die kunt u telefonisch maken. U betaalt tijdens deze afspraak via een mobiel pinapparaat.

LET OP: een spoedaanvraag is niet mogelijk!

Whatsapp ons voor tips of een mooie foto of video op 06-22283965 of mail de redactie op redactie@hollandskroonactueel.nl

Reageer op dit onderwerp