Hollands Kroon Actueel

Weerbericht Hollands Kroon – buien en een koude noordwestenwind

HOLLANDS KROON – Het weer ziet er voor vandaag een stuk minder vriendelijk uit dan de afgelopen dagen, er staat een straffe noordwestelijke wind die met vlagen hard is en ook kunnen er windvlagen tot 75km/u voorkomen. Er vallen vooral in de ochtend enkele buien, sommige gaan gepaard met hagel. De middagtemperatuur loopt op naar 9 graden en daalt naar 5 graden in de nacht naar dinsdag.

Dinsdag is het weer een stuk vriendelijker, er is nog wel veel bewolking maar de zon zal zich toch ook regelmatig even laten zien. Met 11 graden is het weer iets warmer dan vandaag en in de nacht naar woensdag daalt de temperatuur naar 6 graden. De wind is overwegend matig soms even vrij krachtig van kracht.

Ook woensdag is er veel bewolking, het blijft overwegend droog en schijnt de zon af en toe, met 12 graden is het wederom weer iets warmer dan dinsdag.  Ook is dit een vrij gebruikelijke middagtemperatuur voor eind maart. De wind is matig en waait uit het noordwesten.

Heeft u een tip of foto mail deze naar redactie@hollandkroonactueel.nl Vergeet er niet bij te vertellen waar de foto is genomen en waar het overgaat.

Reageer op dit onderwerp