Hollands Kroon Actueel

Ernstige blessure speelster Winkel , wedstrijd gestaakt

WIERINGERWERF – Met nog twaalf minuten op de klok kwam er zondagmiddag een einde aan de wedstrijd tussen de tweedeklassers DWOW en Winkel. 

De oorzaak: een beenblessure voor Winkels Janine Boersma die met de ambulance naar het ziekenhuis in Hoorn werd gebracht, naar het laat aanzien met een zware enkel/scheenbeenblessure, meldt nieuwspartner SchagenFM.

De verslagenheid en schrik bij beide teams was groot. Winkel leidde op het moment van het ongeval met 0-1.

De KNVB beslist in een later stadium of de wedstrijd zal worden uitgespeeld.

Heeft u een tip of foto mail deze naar redactie@hollandkroonactueel.nl Vergeet er niet bij te vertellen waar de foto is genomen en waar het overgaat. De redactie zal er dan mee aan de slag gaan. Let op, de foto moet een eigen foto zijn anders wordt deze niet geplaatst

Reageer op dit onderwerp