Hollands Kroon Actueel

Mónica Coronado en Manito warmen frisse Hollandse polder op.

WIERINGERWERF  Vier jaar geleden gaf gipsyflamenco gitarist Manito met twee medemuzikanten als La Manouche een onvergetelijk concert in de Wieringermeer.

Nu komt hij op uitnodiging van de Culturele Raad op zaterdag 13 april terug, deze keer in gezelschap van de prachtige, getalenteerde Spaanse zangeres Mónica Coronado. Een gouden combinatie omdat ze elkaar perfect aanvullen.

Het programma bestaat uit Spaanstalige liederen uit Spanje en Zuid-Amerika. Muziekstromingen zoals flamenco, jazz, pop en Latin zijn daarbij de inspiratiebronnen.

Manito weet met zijn onnavolgbare snarenspel een hechte band met het publiek te smeden. Vanuit die interactie golft de zang van Mónica mee; warm, ritmisch, vol overtuiging en emotie, maar bovenal puur.

Het wordt een avondje genieten in de Theaterzaal van de Cultuurschuur.

Een kans om niet te laten lopen, want muzikanten van dit kaliber zijn slechts dun bezaaid.

De aanvang van het unieke optreden op zaterdag 13 april in de Cultuurschuur, Loggersplein 1 te Wieringerwerf, is 20.00 uur. De entree bedraagt € 10,00 en reserveren is niet nodig.

Heeft u een tip of foto mail deze naar redactie@hollandskroonactueel.nl Vergeet er niet bij te vertellen waar de foto is genomen en waar het overgaat.

Reageer op dit onderwerp