Hollands Kroon Actueel

Foto aangeleverd

De BinnenRoute, groots Cultureel evenement in Hollands Kroon !!

WIERINGERWERF – De BinnenRoute is een nieuw evenement van stichting Cultuur binnen de Dijken dat op zondag 19 mei zal plaatvinden. Op 17 bijzondere locaties in de dorpen en buitengebieden van de Wieringermeer, worden de deuren voor het publiek opengezet. Jong en oud worden op elke plek verrast door doorlopende korte voorstellingen van artiesten, die binding hebben met de gemeente Hollands Kroon

Intieme concertjes, mooie dansvoorstellingen, vertellingen over prachtige kunstvormen of over de geschiedenis van de Wieringermeer, beeldende kunst, garagerock, (kinder)theater, musical, cabaret, clownerie. U komt het allemaal tegen op de drie verschillende routes die u kunt volgen met bussen of de fiets. De duur van de optredens zal ongeveer 15 minuten zijn. Het publiek reist naar keus van locatie naar locatie.

Openingsconcert

Om heerlijk in de stemming te komen voor de rest van de culturele beleving, start De BinnenRoute van 12:30 – 13:20 uur in de Cultuurschuur met het geweldige openingsconcert van JEROEN ZIJLSTRA & MISSJONES. Dit openingsconcert is echter al vol! Wegens dit grote succes zijn we blij jullie te kunnen melden dat we Jeroen hebben weten te strikken voor een EXTRACONCERT samen met MissJones. Deze zal zijn van 13:30 tot 14:15 uur. Plekken kunnen vanaf nu gereserveerd worden.

Wie treden er nog meer op en welke locaties doen mee:

We maken in de periode voor 19 Mei optredens en locaties bekend via de website en onze Facebookpagina. Like dus onze Facebookpagina en houd ons in de gaten! https://www.facebook.com/CultuurBinnenDeDijken/

Hoe werkt het

Vanaf heden is het mogelijk om een Passe Partout (toegangsbewijs) te kopen voor de hele middag. Het bandje dat u later zal ontvangen geldt als entreebewijs voor alle locaties/optredens. Geef bij het reserveren van een Passe Partout aan of u ook bij het extra concert van Jeroen Zijlstra en MissJones aanwezig wilt zijn.

Vanuit de Cultuurschuur kunt u de fiets pakken of vanaf 13:30 uur elk half uur in bussen stappen. Deze bussen rijden langs de drie verschillende routes. Bij de meeste locaties is het max. aantal bezoekers per keer 25 personen. Op sommige plaatsen kunt u ook nog exposities bekijken of bijvoorbeeld een consumptie kopen. Er is de mogelijkheid om tijdens De BinnenRoute meerdere routes te volgen.

Vanaf eind april zullen de gereserveerde Passe Partouts afgehaald kunnen worden bij verschillende afhaalpunten. Daar krijgt u ook een plattegrond, waar de routes, de locaties en optredens op staan. Zo kunt u alvast gaan bekijken welke optredens/locaties u graag  zou willen zien. Om teleurstellingen te voorkomen is het aan te raden om in verschillende routes verschillende opties uit te zoeken die men leuk vindt om te gaan bekijken.

Let op: Wij zijn enorm blij dat er zo enthousiast gereageerd wordt op ons nieuwe project. Wilt u er ook bij zijn, adviseren we om spoedig een Passe Partout te reserveren (ook als u van plan bent om met de fiets de routes te gaan rijden!). Er zijn er maar een beperkt aantal van beschikbaar, en het is namelijk niet mogelijk om zonder Passe Partout voorstellingen te bezoeken!

Vanwege de veiligheid kunnen de verschillende routes echt alleen bezocht worden met de bussen of met de fiets.

Heeft u een tip of foto mail deze naar redactie@hollandskroonactueel.nl Vergeet er niet bij te vertellen waar de foto is genomen en waar het overgaat.

Reageer op dit onderwerp