Hollands Kroon Actueel

Weerbericht Hollands Kroon – zonnig en warm vanaf morgen buien

HOLLANDS KROON – Afgelopen nacht trok er een koufront over ons land en die bracht regionaal nog enkele graden nachtvorst. Bij ons viel het gelukkig mee, de temperatuur bleef hier een paar graden boven het vriespunt.  Verder is het vandaag vooral een zonnige dag waarbij de middagtemperatuur oploopt naar een graad of 13 á 14 maar lokaal kan het nog enkele graden warmer worden. De wind is matig tot vrij krachtig en waait uit het oosten. In de nacht naar dinsdag daalt het kwik naar 3 graden en draait de wind naar het zuiden en voert dan bewolking aan.

Dinsdag is er minder ruimte voor de zon maar met 16 graden wel een stukje warmer dan vandaag, ook kan er lokaal een enkel spatje regen gaan vallen, de wind is zwak tot matig en draait in de nacht naar woensdag naar het westen/noordwesten en kan het gaan regenen waarbij een klap onweer niet is uitgesloten.

Na dinsdag vallen er op woensdag nog enkele buien, is het met 10 graden een stuk frisser dan dinsdag en staat er weinig wind die uit het noordwesten waait.

Heeft u een tip of foto mail deze naar redactie@hollandkroonactueel.nl Vergeet er niet bij te vertellen waar de foto is genomen en waar het overgaat.

Reageer op dit onderwerp