Hollands Kroon Actueel

Ouders Tanja Groen volgen zoektocht Limburg naar verdwenen Marjo Winkens

SCHAGEN – Adrie en Corrie Groen uit Schagen volgen met grote interesse de zoektocht in Limburg. Hier wordt gezocht naar sporen van Marjo Winkens, die 44 jaar geleden verdween. Dat meldt nieuwspartner SchagenFM

“We lezen alles wat we kunnen. We weten hoe het is om in die onzekerheid te zitten. Maar hier is overduidelijk iets gebeurd waardoor de politie nu extra op zoek gaat. Waarom zouden wij dan niet na zoveel jaar nog iets over Tanja kunnen horen? De tijd zal leren of we ooit erachter komen wat er is gebeurd”, vertellen de ouders van Tanja tegen De Telegraaf.

Tanja (18) verdween in de nacht van 31 augustus op 1 september 1993 in de buurt van Maastricht, waar ze studeerde.

Heeft u een tip of foto mail deze naar redactie@hollandskroonactueel.nl Vergeet er niet bij te vertellen waar de foto is genomen en waar het overgaat.

Reageer op dit onderwerp