Hollands Kroon Actueel

Fractieoverleg CDA Hollands Kroon

LUTJEWINKEL – Op woensdag  17 april a.s. vergadert de fractie van CDA Hollands Kroon in het verenigingsgebouw van De Lutters te Lutjewinkel (Plantsoenstraat 1). De vergadering is openbaar en begint om 20.00 uur. In de vergadering wordt de agenda voor de raadsvergadering van donderdag 25 april a.s. besproken.

De stukken voor de raadsvergadering zijn (binnenkort) te vinden op de website van de gemeente. Aan de orde komt o.a. de eerste bestuursrapportage over 2019 (financiele stand van zaken ten opzichte van de begroting).

Ook als u met de fractie over andere onderwerpen wilt spreken bent u van harte welkom.

Heeft u een tip of foto mail deze naar redactie@hollandkroonactueel.nl Vergeet er niet bij te vertellen waar de foto is genomen en waar het overgaat. De redactie zal er dan mee aan de slag gaan. Let op, de foto moet een eigen foto zijn anders wordt deze niet geplaatst

Reageer op dit onderwerp