Hollands Kroon Actueel

Fractieoverleg CDA Hollands Kroon

LUTJEWINKEL – Op woensdag  17 april a.s. vergadert de fractie van CDA Hollands Kroon in het verenigingsgebouw van De Lutters te Lutjewinkel (Plantsoenstraat 1). De vergadering is openbaar en begint om 20.00 uur. In de vergadering wordt de agenda voor de raadsvergadering van donderdag 25 april a.s. besproken.

De stukken voor de raadsvergadering zijn (binnenkort) te vinden op de website van de gemeente. Aan de orde komt o.a. de eerste bestuursrapportage over 2019 (financiele stand van zaken ten opzichte van de begroting).

Ook als u met de fractie over andere onderwerpen wilt spreken bent u van harte welkom.

Whatsapp ons voor tips of een mooie foto of video op 06-22283965 of mail de redactie op redactie@hollandskroonactueel.nl

Reageer op dit onderwerp