Hollands Kroon Actueel

Ronde van Breezand

BREEZAND – De Ronde van Breezand wordt in 2019 op zondag 14 april gehouden. Het schema voor die dag is inmiddels bekend:

11.00 uur Wilms Dikke banden race voor de jeugd.  
12.30 uur Recreanten  
14.00 uur (E)-Elite/Belofte Club-Vr./Amateur-Vr./Junior-Vr. Deelnemers 
15.30 uur Sportklasse Deelnemers 
Parcours

Het parcours loopt vooral over de Zandvaart in Breezand, inclusief de Côte de Pont Blanc (beter bekend als de Witte Brug) en is 1,4 kilometer lang.
Waar voorheen de Ronde van Breezand rondom het Ceresplein ging, hebben we er in de nieuwe setting voor gekozen om het prachtige asfalt van de Zandvaart te benutten. Start en finish ter hoogte van Schra Tweewielers. We starten richting het spoor, gaan voor het spoor linksaf over de brug en direct weer linksaf. Dan een lang eind rechtuit, langs De Aap en linksaf de Burg. Lovinkstraat op. Dan meteen linksaf over de Côte de Pont Blanc and weer direct linksaf, in volle sprint naar de finish.

Parkeren

Op de wedstrijddag zijn enkele wegen naar het parcours afgesloten. U kunt het beste parkeren op het Ceresplein. Deze is het beste bereiken via de zuidelijke kant van de Zandvaart, u slaat dan rechtsaf bij de DEEN. U kunt de zuidelijke kant van de Zandvaart bereiken via de Wallerweg of de Molenvaart.

Heeft u een tip of foto mail deze naar redactie@hollandkroonactueel.nl Vergeet er niet bij te vertellen waar de foto is genomen en waar het overgaat.

 

Reageer op dit onderwerp