Hollands Kroon Actueel

Gerwin Coljé rapste op Schelpenhorst

WIERINGERWERF – Gerwin Coljé heeft zaterdag zijn sprintersbenen kunnen tonen in de Schelphorst Competitie. Op het industrieterrein in Wieringerwerf klopte hij zijn drie metgezellen. Patrick Hoefakker volgde als tweede voor Eric Mooij. Sander van Lith completeerde de kopgroep.

Het viertal maakte zich al vroeg in de wedstrijd los uit het peloton. Onder leiding van het West-Frisia duo Coljé-Mooij verdween het kwartet al snel uit zicht van het peloton. Uiteindelijk werd de grote groep zelfs gedubbeld.

In de sprint om plaats vijf toonde Sverre Eschweiler zich de rapste. De Noordkopper vergrootte hiermee zijn voorsprong in het klassement op naaste belager Mike Tesselaar. Her vietal vooraan mocht nog twee ronden langer door. Mooij en Coljé speelde hun overmacht uit en zagen Coljé naar de zege rijden.

Uitslag: 1. Gerwin Coljé, 2. Pat Rick Hoef Akker, 3. Eric Mooij, 4. Sander van Lith, 5. Sverre Eschweiler, 6. Nick Slijkerman, 7. Kay Blokdijk, 8. Tibor Zwaan, 9. Mike Tesselaar, 10. Joeri van der Tuin

Heeft u een tip of foto mail deze naar redactie@hollandkroonactueel.nl Vergeet er niet bij te vertellen waar de foto is genomen en waar het overgaat.

Reageer op dit onderwerp