Hollands Kroon Actueel

Foto aangeleverd

Terp d’Huzes ( mountainbike tocht)

MIDDENMEER – Team Touw Reloaded organiseert zondag 14 april een mountainbike tour in aaanloop naar de actie Alpe d’Huzes vanaf Fysio en Fitness aan de Industrieweg in Middenmeer en start tussen 9.00 en 9.30 uur.

Het geheel nieuwe parcours van 40 kilometer gaat door de noordwest hoek van de Wieringermeer. Dankzij de bereidwillige medewerking van diverse agrariers is ruim tweederde van het parcours onverhard.

De inschrijfkosten zijn € 10,- per persoon en aanmelden kan via de Facebooksite www.facebook.com/TeamTouwReloaded, maar ook ter plekke. Parkeren kan op aanwijzing van verkeersregelaars maar er wordt geadviseerd om op de fiets te komen.

Voor hen die een andere uitdaging zoeken wordt een Bootcamp van een uur georganiseerd. Deze start om 10.00 en de kosten zijn € 5,- per persoon. Ook wordt een puzzeltocht georganseerd door Middenmeer van 8 kilometer. De start is tussen 11.00 en 11.30 en  de inschrijfkosten zijn € 5,- per persoon.

http://www.faceboom.com/TeamTouwReloaded

Heeft u een tip of foto mail deze naar redactie@hollandkroonactueel.nl Vergeet er niet bij te vertellen waar de foto is genomen en waar het overgaat.

Reageer op dit onderwerp