Hollands Kroon Actueel

Foto: Sint Jans School

Rommelmarkt Sint Jan School Breezand

BREEZAND – Op zaterdag 13 april is er weer de jaarlijkse rommelmarkt op de Sint Jan School in Breezand. Het is een gezellige rommelmarkt, met een hoop mooie spullen en planten die te koop zijn. Er is een rad van fortuin, een levende fruitmachine, schminken en nog veel meer leuke spellen die tegen een kleine bijdrage gedaan kunnen worden.

Ook worden er heerlijke lekkernijen verkocht, onder andere zelfgemaakt door groep 8.

Uiteraard is er ook koffie, thee, frisdrank en limonade te koop met een lekker stuk taart of cake maar ook oliebollen, broodjes kroket en broodjes frikandel.

Ieder jaar is er een grote loterij, de kinderen gaan vanaf 29 maart langs de deuren om loten te verkopen. De loten kosten 50 cent per stuk en er zijn heel veel mooie prijzen te winnen die mogelijk worden gemaakt door de lokale winkeliers en ondernemers.

De hoofdprijs is dit jaar een Weber Gas BBQ, die wordt aangeboden door doe-het-zelf-zaak Hubo. De tweede prijs is een mooie picknicktafel en deze wordt aangeboden door Tuincentrum Hollander. Reden genoeg dus om één of meerdere loten te kopen. Om 13.00uur zal de trekking plaats vinden van de verkochte loten.

De markt vindt plaats tussen 10.00uur en 14.00uur. Bij mooi weer gaan we naar buiten en anders zullen we de school om toveren toe een heuse rommelmarkt.

Mocht u nog beschikken over schone, knappe spullen die u niet meer nodig heeft, dan kunnen deze vanaf 1 april op werkdagen tussen 08.30 en 09.00 uur worden ingeleverd aan de wijdenesspaansweg 47. Mocht deze tijd u niet schikken dan mag u ook uw spullen neer zetten binnen bij de hoofdingang op school.

Helaas kunnen we geen meubels en kleding aannemen.

De opbrengst van de markt komt helemaal ten goede aan de school en de kinderen. Dit jaar sparen wij voor nieuw buitenspeelgoed. Dit wordt een meer jaren project, in één keer alles veranderen dat is te ambitieus, maar de komende jaren zetten wij ons in voor de ontwikkeling van het schoolplein.

Tevens wordt er met de opbrengst voor gezorgd dat de jaarlijkse vrijwillige ouderbijdrage tot een minimum wordt beperkt! Met een bijdrage/ aankoop op de rommelmarkt steunen wij elkaar dus!

Heeft u een tip of foto mail deze naar redactie@hollandskroonactueel.nl Vergeet er niet bij te vertellen waar de foto is genomen en waar het overgaat.

Reageer op dit onderwerp