Hollands Kroon Actueel

Westfriese sluisbrug Kolhorn afgesloten

KOLHORN – In verband met reparatiewerkzaamheden aan de Westfriese sluisbrug aan het begin van de Groetweg in Kolhorn, is deze in de nacht van donderdag 11 op vrijdag 12 afgesloten voor al het verkeer. Ook voor fietsverkeer. Om de overlast tot een minimum te beperken worden de werkzaamheden ’s avonds en ‘s nachts uitgevoerd, tussen 20.00 en 4.00 uur.

De afsluiting is nodig vanwege een reparatie aan de noodbrug. Er is aanrijschade van landbouw vervoer en daarnaast worden scheuren in de schuine kanten gerepareerd.

Wanneer de complete renovatie van de sluis en de brug gepland staat is op dit moment nog niet bekend.

Heeft u een tip of foto mail deze naar redactie@hollandkroonactueel.nl Vergeet er niet bij te vertellen waar de foto is genomen en waar het overgaat. De redactie zal er dan mee aan de slag gaan. Let op, de foto moet een eigen foto zijn anders wordt deze niet geplaatst

Reageer op dit onderwerp