Hollands Kroon Actueel

Man Anna Paulowna vlucht kruipruimte in op vlucht voor politie

View this post on Instagram

Vanmorgen een verdachte aangehouden welke nog 14 dagen gevangenisstraf had open staan. Bij aankomst bij de woning zagen mijn collega en ik iemand in woning. Echter werd er niet op aanbellen en kloppen gereageerd en zagen wij ook niks meer in de woning. Omdat wij zeker wisten dat er iemand in de woning was het pand afgeblokt en de hovj ter plaatse laten komen welke eventueel een machting kon uitschrijven om de woning te betreden. Uiteindelijk is de machtiging niet nodig geweest omdat de vriendin van de verdacht van haar werk kwam om ons binnen te laten. Eenmaal in de woning begon de zoektocht. Verdachte uiteindelijk via een krappe ingang in de kruipruimte aangetroffen! #hollandskroon #hhw247 #politie #verdachte #aanhouding #gevangenisstraf #kruipruimte #verstoppertjespelen #gevonden

A post shared by Jeugdagent Sjoerd Bais (@pol_bais) on

Reageer op dit onderwerp