Hollands Kroon Actueel

De Poldertuin in Anna Paulowna

Poëzie in de Poldertuin van Anna paulowna

ANNA PAULOWNA – De Stichting Kunst en Cultuur Anna Paulowna heeft ook dit jaar een gedichtenroute aangelegd  in de Poldertuin aan de Molenvaart te Anna Paulowna. Het thema luidt: “Polder-Bloemen-Kunst”.

De route door de Poldertuin bestaat uit een selectie van ruim 20 gedichten. De gekozen gedichten staan met naamsvermelding, in plexiglas geplaatst, langs de wandelpaden tussen de bloemenpracht.

Samen met de  gekozen dichters en belangstellenden gaan we deze route openen op zondag 14 april om 14.00 uur. We hebben ook dit jaar weer gekozen deze feestelijke opening los te koppelen van de officiële opening van de Poldertuin. Hiermee gaat alle aandacht naar de dichters zelf. De gedichten blijven staan van april tot eind juli.

Heeft u een tip of foto mail deze naar redactie@hollandkroonactueel.nl Vergeet er niet bij te vertellen waar de foto is genomen en waar het overgaat. De redactie zal er dan mee aan de slag gaan. Let op, de foto moet een eigen foto zijn anders wordt deze niet geplaatst

Reageer op dit onderwerp