Hollands Kroon Actueel

Het doek voor Wieringerwaard is gevallen, degradatie naar de 5e klasse

WIERINGERWAARD – Vanaf de start van het voetbalseizoen leek het vonnis voor Wieringerwaard al klaar te staan, de 4e klasse is een maatje te groot voor de spelers uit Wieringerwaard. Elke wedstrijd werd volgas begonnen en met maar 1 doel, ‘winnen’ maar ook tegen Dirkshorn ging het wederom mis en verloor de ploeg met 1-0.

Trainer Yorick Hoogeveen vertelt tegen het NHD:  ,,Ook al is ons lot nu bezegeld, het is mijn eer te na om de laatste wedstrijden maar te laten varen. We blijven alles geven tot het seizoen er echt op zit.’’

Door het verlies tegen Dirkshorn en de winst van directe concurrent SRC is deze niet meer in e halen en mag Wieringerwaard volgend seizoen het wederom proberen om in de 5e klasse kampioen te worden.

Heeft u een tip of foto mail deze naar redactie@hollandkroonactueel.nl Vergeet er niet bij te vertellen waar de foto is genomen en waar het overgaat. De redactie zal er dan mee aan de slag gaan. Let op, de foto moet een eigen foto zijn anders wordt deze niet geplaatst

Reageer op dit onderwerp