Hollands Kroon Actueel

Het doek voor Wieringerwaard is gevallen, degradatie naar de 5e klasse

WIERINGERWAARD – Vanaf de start van het voetbalseizoen leek het vonnis voor Wieringerwaard al klaar te staan, de 4e klasse is een maatje te groot voor de spelers uit Wieringerwaard. Elke wedstrijd werd volgas begonnen en met maar 1 doel, ‘winnen’ maar ook tegen Dirkshorn ging het wederom mis en verloor de ploeg met 1-0.

Trainer Yorick Hoogeveen vertelt tegen het NHD:  ,,Ook al is ons lot nu bezegeld, het is mijn eer te na om de laatste wedstrijden maar te laten varen. We blijven alles geven tot het seizoen er echt op zit.’’

Door het verlies tegen Dirkshorn en de winst van directe concurrent SRC is deze niet meer in e halen en mag Wieringerwaard volgend seizoen het wederom proberen om in de 5e klasse kampioen te worden.

Whatsapp ons voor tips of een mooie foto of video op 06-22283965 of mail de redactie op redactie@hollandskroonactueel.nl

Reageer op dit onderwerp