Hollands Kroon Actueel

Foto: DEEN Supermarkten

Wat eten wij vandaag: Spaghetti caprese met parmaham

Spaghetti caprese met parmaham

Wat eten wij vandaag: Spaghetti caprese met parmaham Reageer op dit onderwerp Uitprinten
Aantal personen: 4 Bereidingstijd:
Voedingswaarde Calorieën Vet
Waardering 5.0/5
( 1 Stemmen )

Ingrediënten

  • 300 g spaghetti
  • 100 g zongedroogde tomaatjes, uitgelekt
  • 2 el tomatenpuree
  • 1 teentje knoflook
  • 4 el olijfolie
  • 8 plakken parmaham of
  • 8 plakken rauwe hammen
  • 1 bosje basilicum, blaadjes gescheurd
  • 75 g rucola
  • 1 bol mozzarella

Reageer op dit onderwerp

Instructies

  1. Kook de spaghetti. Mix intussen in een keukenmachine de zongedroogde tomaatjes, tomatenpuree en knoflook glad.
  2. Verhit 2 eetlepels olijfolie in een koekenpan en bak hierin de tomatensaus circa 3 minuten. Verhit de rest van de olijfolie in een andere koekenpan en bak hierin de hamplakken krokant.
  3. Roer de spaghetti door de tomatensaus en bestrooi met de basilicum en rucola. Scheur de mozzarella en leg samen met de krokante ham op de pasta.

Reageer op dit onderwerp

Reageer op dit onderwerp