Hollands Kroon Actueel

Zware nederlaag Winkel VR1 tegen FC Medemblik VR1

WINKEL/MEDEMBLIK -De voetbalsters van Winkel VR1 hebben zichzelf een slechte dienst bewezen in de wedstrijd tegen FC Medemblik VR1. Winkel VR1 is nog volop in de strijd om het kampioenschap en de thuiswedstrijd eerder dit seizoen werd met 7 – 0 gewonnen waardoor de ploeg er vanuit ging dat ook deze uitwedstrijd in Medemblik wel de 3 punten zouden gaan opleveren.

Maar hoe anders verliep het, vanaf het fluitsignaal bleken de dames van Winkel VR1 geen schim te zijn van wat ze kunnen en nam Medemblik het heft in handen maar tot doelpunten kwam het niet.

In de tweede helft werden de meiden volledig van de mat gespeeld door FC Medemblik, aanvoerster Madelon Keet opende de score met een afzwaaier waarna het scoren voor FC Medemblik kon beginnen.  Met een hattrick van Ardine Tijsseling en 2 doelpunten van Gabrielle Stroet voor FC Medemblik VR1 dropen de speelsters van Winkel VR1 af naar de kleedkamer om de wonden te likken.

Whatsapp ons voor tips of een mooie foto of video op 06-22283965 of mail de redactie op redactie@hollandskroonactueel.nl

Reageer op dit onderwerp