Hollands Kroon Actueel

Het bewuste sluisje van Nieuwe NIedorp

Sluisje Nieuwe Niedorp nog verder van gereed, LADA wil opheldering

NIEUWE NIEDORP – Halverwege december 2018 zijn de werkzaamheden aan het sluisje in Nieuwe Niedorp beëindigd maar het werk is nog lange van gereed. Een groot deel van het voegwerk moet nog worden afgemaakt.

Ondanks dat het voegwerk nog niet klaar is zijn de nieuwe deuren wel afgehangen en zijn de dammen bij het sluisje verwijderd met als resultaat dat de sluis nu met open voegen in het water staat.

Henk van Gameren van LADA wil van de gemeente Hollands Kroon weten of er wel controle op de werkzaamheden wordt verricht en wat de reden is waarom de werkzaamheden zijn beëindigd. van Gameren hoopt dat de gemeente Hollands Kroon zo snel mogelijk de werkzaamheden laat voltooien en de sluis weer in al haar glorie terug laat brengen.

De gemeente heeft 2 weken de tijd om te reageren.

Whatsapp ons voor tips of een mooie foto of video op 06-22283965 of mail de redactie op redactie@hollandskroonactueel.nl

Reageer op dit onderwerp