Hollands Kroon Actueel

Ben je op zoek naar een uitdagende en gevarieerde baan in de glasvezeltechniek?

ADVERTORIAL – Solliciteer dan nu bij Bijl Telecom en glasvezeltechniek bv. in Zwaagdijk-Oost. Wij hebben diverse vacatures beschikbaar. Zo zijn wij opzoek naar o.a: assistent glasvezelmonteurs, Werkvoorbereider/uitvoerder Telecom, Ervaren glasvezelblazers en assistent glasvezelblazers.

Wij bieden je een goed salaris volgens het CAO kleinmetaal, Diverse opleidingen, een fijne werksfeer met leuke collega’s en afwisselend werk.

Dus heb je altijd al willen weten hoe een glasvezelnetwerk tot stand komt? Kijk op onze website www.bijltelecom.nl/vacatures voor alle openstaande vacatures. Of stuur een email naar contact@bijltelecom.nl

Whatsapp ons voor tips of een mooie foto of video op 06-22283965 of mail de redactie op redactie@hollandskroonactueel.nl

Reageer op dit onderwerp